IL TERRAZZO

Masivan proizvod

Visoko otporan

Prirodan

Jednostavan za ugradnju

Homogen

Lak za održavanje

O nama

Šta je IL Terrazzo

IL TERRAZZO predstavlja ogranak firme ILGRAD d.o.o. koja ima dugogodišnje iskustvo u oblasti proizvodnje materijala za završne radove u građevinarstvu – lepkova, fasadnih maltera i glet-masa.

Osnovali smo novi brend kada smo postali generalni uvoznik i distributer renomirane italijanske kompanije, sa ciljem da potencijalnim klijentima na najbolji način predstavimo novinu na našem tržištu – gotove terrazzo elemente za enterijer.

Proizvođač AGGLOTECH S.P.A. je najveći proizvođač arhitektonskog terrazza u Evropi, sa višedecenijskom tradicijom koja je nastala kao rezultat savršenog spoja prirodnih elemenata: mermera, cementa i vode.

Njihova tehnologija proizvodnje se zasniva na izradi prilagođenih monolitnih blokova koji se kasnije seku na željene dimenzije. Kroz ovakav proizvodni proces dobija se materijal punog profila, potpuno prirodan, nezapaljiv i izuzetne čvrstoće.

Ono što odmah privlači pažnju jeste jedinstveno dizajnersko rešenje koje podjednako zadovoljava zahteve i investitora i arhitekata.

Ima veliku primenu u javnim objektima sa visokom frekvencijom ljudi poput muzeja, aerodroma, tržnih centara i poslovnih zgrada.

U našoj ponudi možete pronaći preko 60 nijansi dostupnih u različitim dimenzijama i završnim obradama.

GDE SE PRIMENJUJE?

KLIKNITE NA VIDEO I SAZNAJTE VIŠE